• Terminsberegner
  Første dag i din sidste menstruation
  Dag:
   
  Måned:
   
  År:
   
  Dage i din cyklus:
 • Værd at vide om din Termin
  Denne Terminsberegner er lavet så du som gravid hurtigt kan beregne hvornår du har termin, så du kan se/læse om hvilket stadie dit kommende barn er i.
  Så har du løst til at følge med i barnets udvikling herunder, de vigtige stadier så som hvornår organerme er udviklet, hvornår du burde kunne mærke liv kort sagt hvor du skal forvente tingene.
  Terminsberegningen regnes ud fra den sidste dag i din cyklus og der bruges 40 uger fremfor 9 måneder, da dette giver en mere præcist terminsdato.
 • Kalender til bedsteforældrene..

  Oprettet: 09-11-2015

  De næste 2 mdr. er tiden knap uanset om man vil eller ej, der skal bages, købes julegaver, hygges og alt det andet godt. Og bedsteforældrene skal have deres årlige billeder en guldklumperne, de har selvfølgelig ikke fået taget skolefoto i år så gode råd er dyre... Hvorfor ikke give dem en årskalender i stedet for, med billeder af alle børnebørn og oldebørn? Den er nem at bestille og fåes fra 79 kr... Læs bloggen her..

 • Review pakkekalender fra Pakkekalender.dk!..

  Oprettet: 06-11-2014

  Så er du ligesom os presset for tiden og ideer eller andet, så kan det anbefales at prøve det.! Bestiller du en eller flere, må du meget gerne skrive om dine erfaringer her på bloggen som kommentar så andre fremover også kan læse om jeres erfaringer.


  Læs bloggen her..

 • Konkurrence tid..

  Oprettet: 23-10-2014

  Så er det tid til endnu en konkurrence.! Denne gang er det en gavekort på 500 kr,. til Thewallcompany.dk Her kan du købe wallstickers i alle typer, farver og støbninger, tapeter til børneværelset eller anden indretning. Men der er sikkert også råd på gavekortet til mor og far eller søskende kan få et også. Det eneste du skal, er at synes om vores Facebook side og skrive lidt om hvad du kunne tænke dig at købe for gavekortet. Læs bloggen her..