• Terminsberegner
  Første dag i din sidste menstruation
  Dag:
   
  Måned:
   
  År:
   
  Dage i din cyklus:
 • Værd at vide om din Termin
  Denne Terminsberegner er lavet så du som gravid hurtigt kan beregne hvornår du har termin, så du kan se/læse om hvilket stadie dit kommende barn er i.
  Så har du løst til at følge med i barnets udvikling herunder, de vigtige stadier så som hvornår organerme er udviklet, hvornår du burde kunne mærke liv kort sagt hvor du skal forvente tingene.
  Terminsberegningen regnes ud fra den sidste dag i din cyklus og der bruges 40 uger fremfor 9 måneder, da dette giver en mere præcist terminsdato.
 • Tøjklistermærker - et must have til alle forældre..

  Oprettet: 29-09-2017

  Termotøjet, regntøjet og den ekstra trøje, som du så pænt hang op på hendes/hans plads i morges er der ikke mere. Det ligger i en stor bunke på gulvet, sammen med tøjet fra 40 andre unger som selvfølgelig også har købt termotøjet samme sted som dig. Det kræver lynhurtigt 20 mins stress blot for at finde hendes/hans sæt tøj, hvis du da kan finde det. Men der er en løsning, den er ganske simpel tøjklistermærker.....! Læs bloggen her..

 • Kalender til bedsteforældrene..

  Oprettet: 09-11-2015

  De næste 2 mdr. er tiden knap uanset om man vil eller ej, der skal bages, købes julegaver, hygges og alt det andet godt. Og bedsteforældrene skal have deres årlige billeder en guldklumperne, de har selvfølgelig ikke fået taget skolefoto i år så gode råd er dyre... Hvorfor ikke give dem en årskalender i stedet for, med billeder af alle børnebørn og oldebørn? Den er nem at bestille og fåes fra 79 kr... Læs bloggen her..

 • Review pakkekalender fra Pakkekalender.dk!..

  Oprettet: 06-11-2014

  Så er du ligesom os presset for tiden og ideer eller andet, så kan det anbefales at prøve det.! Bestiller du en eller flere, må du meget gerne skrive om dine erfaringer her på bloggen som kommentar så andre fremover også kan læse om jeres erfaringer. Læs bloggen her..