Relevante tilbud til kommende og nybagte forældre.!

Der er ingen tvivl om at når man venter, eller har en lille er der rigeligt at bruge pengene på. Derfor har vi samlet nogle tilbud fra vores partnere, som vi mener er relevante for jer som brugere. Håber derfor i vil gøre brug af dem, samtidig med at i skal være velkommen til at komme med forslag til andre relevante tilbud som kunne være spændende.!

Relevante tilbud - før og under graviditeten

Graviditetstest
Ventetøj
Storytel - Lydbøger

Relevante tilbud - Når du har født

Ammetøj
Ammetøj

Relevante tilbud - Når du har født

Babytøj
Børneklub med mange rabatter

Relevante tilbud - Når i når dåben

Dåbsgaver
Legetøj / dåbsgaver
Legetøj / dåbsgaver
Dåbsgaver og andre relevante ting
Kvalitets legetøj Babygear

Relevante tilbud - Når i skal på ferie

Vinterferien
Sommerferien
Disneyferien som alle børn drømmer om
 • Tøjklistermærker - et must have til alle forældre..

  Oprettet: 29-09-2017

  Termotøjet, regntøjet og den ekstra trøje, som du så pænt hang op på hendes/hans plads i morges er der ikke mere. Det ligger i en stor bunke på gulvet, sammen med tøjet fra 40 andre unger som selvfølgelig også har købt termotøjet samme sted som dig. Det kræver lynhurtigt 20 mins stress blot for at finde hendes/hans sæt tøj, hvis du da kan finde det. Men der er en løsning, den er ganske simpel tøjklistermærker.....! Læs bloggen her..

 • Kalender til bedsteforældrene..

  Oprettet: 09-11-2015

  De næste 2 mdr. er tiden knap uanset om man vil eller ej, der skal bages, købes julegaver, hygges og alt det andet godt. Og bedsteforældrene skal have deres årlige billeder en guldklumperne, de har selvfølgelig ikke fået taget skolefoto i år så gode råd er dyre... Hvorfor ikke give dem en årskalender i stedet for, med billeder af alle børnebørn og oldebørn? Den er nem at bestille og fåes fra 79 kr... Læs bloggen her..

 • Review pakkekalender fra Pakkekalender.dk!..

  Oprettet: 06-11-2014

  Så er du ligesom os presset for tiden og ideer eller andet, så kan det anbefales at prøve det.! Bestiller du en eller flere, må du meget gerne skrive om dine erfaringer her på bloggen som kommentar så andre fremover også kan læse om jeres erfaringer. Læs bloggen her..