• Ægløsningsberegner
  Første dag i din sidste menstruation
  Dag:
   
  Måned:
   
  År:
   
  Dage i din cyklus:
  Du har æggeløsning d.

  Det tidsrum hvor du er mest frugtbar er:
  Fra d.
  Til d.
 • Værd at vide om din ægløsning
  Dagene omkring din Ægløsning er de dage hvor du har den største chance for at blive gravid, så prøver du/i på at får et barn er det her arbejdet skal laves. Det er dog umuligt at udregne præcist hvornår man som individuel kvinde har sin ægløsning, men en ægsløsningsberegner som denne udregner din ægløsning ud fra en normal cyklus.

  Hvis du vil have den helt præcise dag for din ægløsning, kan ikke end din læge hjælpe dig her er du nød til at tage din termperatur dagligt. For når du har ægløsning vil din temperatur stige med ca. 0,5 grader, som så fortsætter resten af din cyklus.

  Kan an så bruge en ægsløsningsberegner som denne, det korte svar er ja for den vil stadigvæk vise hvornår du er mest frugtbar så beregn du blot din ægløsning.!

  Husk at kigge på vores gode tilbud på magasiner, ammetøj, babytøj, klubber, gaver og meget mere her: Gode tilbud
 • Tøjklistermærker - et must have til alle forældre..

  Oprettet: 29-09-2017

  Termotøjet, regntøjet og den ekstra trøje, som du så pænt hang op på hendes/hans plads i morges er der ikke mere. Det ligger i en stor bunke på gulvet, sammen med tøjet fra 40 andre unger som selvfølgelig også har købt termotøjet samme sted som dig. Det kræver lynhurtigt 20 mins stress blot for at finde hendes/hans sæt tøj, hvis du da kan finde det. Men der er en løsning, den er ganske simpel tøjklistermærker.....! Læs bloggen her..

 • Kalender til bedsteforældrene..

  Oprettet: 09-11-2015

  De næste 2 mdr. er tiden knap uanset om man vil eller ej, der skal bages, købes julegaver, hygges og alt det andet godt. Og bedsteforældrene skal have deres årlige billeder en guldklumperne, de har selvfølgelig ikke fået taget skolefoto i år så gode råd er dyre... Hvorfor ikke give dem en årskalender i stedet for, med billeder af alle børnebørn og oldebørn? Den er nem at bestille og fåes fra 79 kr... Læs bloggen her..

 • Review pakkekalender fra Pakkekalender.dk!..

  Oprettet: 06-11-2014

  Så er du ligesom os presset for tiden og ideer eller andet, så kan det anbefales at prøve det.! Bestiller du en eller flere, må du meget gerne skrive om dine erfaringer her på bloggen som kommentar så andre fremover også kan læse om jeres erfaringer. Læs bloggen her..