TøjklistermærkerDen såkaldte indian summer er ovre, efteråret med mere regn, kulde og efterfølgende vinter kan og vil skabe kaos i børnehaverne, dusserne og så videre.
Har du et barn i en børnehave eller har du haft, så kender du uden diskussion det kaos der hersker her når der hentes bøn om eftermiddagen.
Termotøjet, regntøjet og den ekstra trøje, som du så pænt hang op på hendes/hans plads i morges er der ikke mere. Det ligger i en stor bunke på gulvet, sammen med tøjet fra 40 andre unger som selvfølgelig også har købt termotøjet samme sted som dig.
Det kræver lynhurtigt 20 mins stress blot for at finde hendes/hans sæt tøj, hvis du da kan finde det fordi en 

Tøjklistermæker - Slip for tøj, legetøj eller madkassen bliver væk

anden forældre er kommet til at hænge jeres jakke str. 116 op sammen med deres bukser str. 110 på Jacobs plads.
Men der er en løsning, den er ganske simpel tøjklistermærker
Vejledning: Brug dette tekstlink hvis du vil linke til et bestemt produkt hos annoncøren.
Udskift teksten BUTIKSLINK med linket til produktet (kun http:// én gang) og udskift teksten PRODUKT med tekst der er relevant for produktet, f.eks. køb X her. eller strygemæker.!
Et i jakken, bukserne, trøjen ja selv termostøvlerne og dagen er reddet det er nemt at finde, ingen kommer til at tage den forkerte jakke, bukser osv. for det er nemt at se hvem det tilhører.!
Om du er til dem som skal stryges på eller de nemmere klistermærker, er ikke det afgørende det er mærket og du kan style dem til både drenge og piger eller holde dem helt simple. Vi hyggede dog med datteren da vi skulle bestille til dem begge, hvilket så dog har betydet at hun ville have dem på alt ja selv hendes bamser.

NB: Artiklen er ikke sponsoreret men indholder affilate links

Som altid: Har du som forældre et godt fif eller gode råd til andre forældre, så kontakt os gerne vi tager gerne imod relevante historier fra andre forældre.!