Review pakkekalender fra Pakkekalender.dkJeg er så heldig at vores datter nu er knap 3 år og kan for første gang få pakkekalender, vores søn på 13 år er mere til adventsgave så det får han.

Men som sagt er det første år for datteren, men da vi står i den situation at vi overtager nyt hus i starten af december og skal flytte ind d. 20.  Er tiden knap for tiden og vil være det næste mdr. også, så gode råd var dyre for at finde en løsning der holdte.
Jeg faldt over en annonce omkring pakkekalender.dk og deres koncept, hvilket lød som en god ide men gør aldrig noget uovervejet.
Så efter en gennemgang af deres forskellige pakkekalendere bestilte jeg sammen med en anden 3 forskellige pakker, hvor vi bestilte en til vores datter, en til dreng i alderen 4 til 5 år og en luksus som jeg dog ikke har set indholdet af.

Vi valgte at bestille uden indpakning, da jeg havde sat mig for at skrive denne artikel så andre kan få glæde af den.
Den manglende indpakning, er og var en engangsforestilling, det gør jeg ikke igen.!
Jeg hader at pakke gaver ind og efter jeg har set på dem de har pakket ind og mit resultat, håber jeg da min datter værdsætter mit forsøg på en pæn indpakning..

Så jeg kan på ingen måde sige noget negativt om konceptet, for det holder både til den travle, den fumlefingret og den som bare gerne vil have den nemme løsning for at bruge tiden på mere vigtige ting.
Og 399,00 kr. inkl. levering kan man ikke kalde for en høj pris, dog 499,00 kr. hvis man vil have dem pakket ind.!
For de 399,00 kr. spare jeg tid som jeg kan bruge med familien til alle mulige andre ting, som der nok skal være rigeligt af.Skal jeg sige noget som måske kunne gøres bedre, så er det pruttepuden til pakken til piger mellem 2 og 3 år.
Det er mere en drenge ting, så den supplerede jeg men en mindre ting men ellers har jeg kun rosende ord tilovers for dem.!

Så er du ligesom os presset for tiden og ideer eller andet, så kan det anbefales at prøve det.!
Bestiller du en eller flere, må du meget gerne skrive om dine erfaringer her på bloggen som kommentar så andre fremover også kan læse om jeres erfaringer.

Bonus info: Jeg testede en af de andre sider som omhandler pakkekalendere, da jeg har havde fundet 9 gaver havde jeg allerede handlet for 210 kr.
 
Dette indlæg er IKKE sponseret af Pakkekalender.dk