Bestil en årskalender til bedsteforældreneSelvom vi går en dejlig tid i møde, er der stadigvæk ting som skal købes, bestille og ikke mindst laves. Vi har i mange år med vores store dreng give billeder hvert år til alle bedsteforældrene og oldemor, da vi fik vores datter skulle de naturligvis også have et af hende.
Men da de jo ikke er de eneste børnebørn og oldebørn, endte de hvert år op med en del billeder som der skulle laves plads til rundt omkring da de jo heller ikke nænnede at fjerne nogle af de gamle.

Så derfor begyndte vi for et par år siden at lave en kalender til dem, hvor der var billeder af alle ungerne men samtidig med at vi skrev alle fødselsdatoer og andre mærkedage. På den måde fik de nye billeder hvert år, men uden at skulle til at flytte rundt på alt indboet og stå med dilemmaet om der var nogle som skulle smides ud / gemmes væk.
Fordelen ved kalenderen er også at du kan sidde i sofaen og sætte den og/bestille den/dem, uden at du skal ud af døren....

Vi har hvert år brugt Vistaprint til at levere dem, ved godt de ikke har det bedste ry men har ikke haft problemer med dem til dato. Man skal dog allerede nu til at kigge på at få kalenderen bestilt, da jo tættere vi kommer på julen, jo længere leveringtid er der.
Dertil er Post Danmark heller ikke de hurtigste, så er dette noget for jer så vil jeg gøre det inden december.
 

Hvis du bruger rabatkoden: VP1611 får du 50%

Littlethings.dk

Holly