Kalender til bedsteforældrene

Klokken 09-11-2015 Af: author Beregn Ægløsning

Bestil en årskalender til bedsteforældrene

Selvom vi går en dejlig tid i møde, er der stadigvæk ting som skal købes, bestille og ikke mindst laves. Vi har i mange år med vores store dreng give billeder hvert år til alle bedsteforældrene og oldemor, da vi fik vores datter skulle de naturligvis også have et af hende.
Men da de jo ikke er de eneste børnebørn og oldebørn, endte de hvert år op med en del billeder som der skulle laves plads til rundt omkring da de jo heller ikke nænnede at fjerne nogle af de gamle.

Så derfor begyndte vi for et par år siden at lave en kalender til dem, hvor der var billeder af alle ungerne men samtidig med at vi skrev alle fødselsdatoer og andre mærkedage. På den måde fik de nye billeder hvert år, men uden at skulle til at flytte rundt på alt indboet og stå med dilemmaet om der var nogle som skulle smides ud / gemmes væk.

Review pakkekalender fra Pakkekalender.dk!

Klokken 06-11-2014 Af: author Beregn Ægløsning

 Review pakkekalender fra Pakkekalender.dkJeg er så heldig at vores datter nu er knap 3 år og kan for første gang få pakkekalender, vores søn på 13 år er mere til adventsgave så det får han.

Men som sagt er det første år for datteren, men da vi står i den situation at vi overtager nyt hus i starten af december og skal flytte ind d. 20.  Er tiden knap for tiden og vil være det næste mdr. også, så gode råd var dyre for at finde en løsning der holdte.
Jeg faldt over en annonce omkring pakkekalender.dk og deres koncept, hvilket lød som en god ide men gør aldrig noget uovervejet.
Så efter en gennemgang af deres forskellige pakkekalendere bestilte jeg sammen med en anden 3 forskellige pakker, hvor vi bestilte en til vores datter, en til dreng i alderen 4 til 5 år og en luksus som jeg dog ikke har set indholdet af.

Vi valgte at bestille uden indpakning, da jeg havde sat mig for at skrive denne artikel så andre kan få glæde af den.
Den manglende indpakning, er og var en engangsforestilling, det gør jeg ikke igen.!
Jeg hader at pakke gaver ind og efter jeg har set på dem de har pakket ind og mit resultat, håber jeg da min datter værdsætter mit forsøg på en pæn indpakning..Konkurrence tid

Klokken 23-10-2014 Af: author Beregn Ægløsning

 Facebook konkurrence fra Beregn ÆgløsningSå er det tid til endnu en konkurrence.!

Denne gang er det en gavekort på 500 kr,. til Thewallcompany.dk
Her kan du købe wallstickers i alle typer, farver og støbninger, tapeter til børneværelset eller anden indretning.

Men der er sikkert også råd på gavekortet til mor og far eller søskende kan få et også.

Det eneste du skal, er at synes om vores Facebook side og skrive lidt om hvad du kunne tænke dig at købe for gavekortet.


Review af Min Bio

Klokken 22-10-2014 Af: author Beregn Ægløsning

Få Min Bio i en mdr. plus en DVD for kun 45 kr.

Personlige erfaringer: Nu har vi haft det i lidt over 1 mdr. og det er ikke noget som bliver meldt fra, sådan som tingene ser ud nu.
For hun kan blive underholdt når vi køre bil, eller vi skal noget hvor vi som "dårlige" forældre ikke lige har tid til at underholde hende. ;o)
Men vi kan også se fjernsyn nu uden at hun brokker sig over at hun vil se noget, så jeg kan som sådan ikke finder noget negativt omkring konceptet.
Det vil sige udover at hun gerne vil kigge mere i den end vi lige altid synes er godt, så det er det mest negative jeg kan komme på.
I forbindelse med vores forsøg med Min Bio har vi skiftet TV pakke fra pakke 3 til pakke 1 hos Stofa, så det har fungeret som et alternativ til de kanaler vi har "mistet". Og vores datter har på intet tidspunkt nævnt de manglende kanaler, så det er også en åbenlys mulighed for at spare lidt på de faste udgifter.
Til vores store søn og os selv, har vi valgt at få Netflix, hvor vi både kan se det via USA og den danske version.
Så alt i alt spare vi 250 kr. pr. mdr.
Men det har i sig selv intet med Min Bio at gøre, men Min Bio er med til at gøre det muligt.

Har jeg pirret jeres nysgerrighed og i har mod på at prøve det, har du vi hjemmesiden her flere muligheder for at prøve det.


Vind en Goodiebox hver måned i ét år!

Klokken 04-10-2014 Af: author Beregn Ægløsning

Vind en Goodiebox hver måned i et år!Jeg har valgt at droppe reviewt af Storytel, da jeg ikke ville kunne skrive et som kunne bruges til noget da min datter er for ung til at kunne sidde stille nok endnu uden at have bogen samtidig med.
Men konceptet fejler dog intet og vil være relevant for familier med børn som er et sted mellem 5 og 10 år, da de ville kunne få noget ud af det.

Derfor har jeg valgt at det næste review bliver om Minbio, da det absolut er noget som fanger hende og vil kunne fange mange flere små børn helt ned til 2 år.

Du kan evt. selv prøve det GRATIS her:

 

 

 


 • Kalender til bedsteforældrene..

  Oprettet: 09-11-2015

  De næste 2 mdr. er tiden knap uanset om man vil eller ej, der skal bages, købes julegaver, hygges og alt det andet godt. Og bedsteforældrene skal have deres årlige billeder en guldklumperne, de har selvfølgelig ikke fået taget skolefoto i år så gode råd er dyre... Hvorfor ikke give dem en årskalender i stedet for, med billeder af alle børnebørn og oldebørn? Den er nem at bestille og fåes fra 79 kr... Læs bloggen her..

 • Review pakkekalender fra Pakkekalender.dk!..

  Oprettet: 06-11-2014

  Så er du ligesom os presset for tiden og ideer eller andet, så kan det anbefales at prøve det.! Bestiller du en eller flere, må du meget gerne skrive om dine erfaringer her på bloggen som kommentar så andre fremover også kan læse om jeres erfaringer.


  Læs bloggen her..

 • Konkurrence tid..

  Oprettet: 23-10-2014

  Så er det tid til endnu en konkurrence.! Denne gang er det en gavekort på 500 kr,. til Thewallcompany.dk Her kan du købe wallstickers i alle typer, farver og støbninger, tapeter til børneværelset eller anden indretning. Men der er sikkert også råd på gavekortet til mor og far eller søskende kan få et også. Det eneste du skal, er at synes om vores Facebook side og skrive lidt om hvad du kunne tænke dig at købe for gavekortet. Læs bloggen her..